SIUNISSAQ

Ny hjemmeside på vej!

Projekt
Siunissaq uagut pigaarput
har ændret navn til:
SIUNISSAQ

Primo 2019 er projektet reformuleret for i praksis at være i overensstemmelse med de værdier, som er udviklet i dialog med lokalsamfundene. En ny hjemmeside er derfor under udarbejdelse, så den kan præsentere SIUNISSAQ’s nye grundlag, viden og aktiviteter.

SIUNISSAQ er et stort og aktivt netværk med unge, forældre, professionelle, forskere og kunstnere i byer og bygder i Grønland, der gennem kunst – med fokus på fotografi – og læring bevæger sig frem mod fælles mål.

SIUNISSAQ er forankret i et godt samarbejde med Grønlands Universitets Center for Børne-unge- og familieforskning og indgår bl.a. i et fællesnordisk forskningssamarbejde, der kaster lys over forholdet mellem kunst og sociale fællesskaber.

SIUNISSAQ deltager gennem UArtic i et aktivt samarbejde med børne- og ungeforskere i Inuit-lande (Sibirien, Canada og Grønland).

SIUNISSAQ har i samarbejde med Grønlands Universitet udgivet bogen: Collaboration, Dialogue and Trust, Art and Social Resilience in Kalaallit Nunaat / Greenland af Peter Berliner og Tina Enghoff.

SIUNISSAQ har mange aktiviteter i gang og har etableret en række helt nye samarbejder i Grønland. Den nye hjemmeside vil således synliggøre SIUNISSAQ 2021.

Kontakt for yderligere
information om
SIUNISSAQ:

Peter Berliner
Professor i Community Psychology, Ilisimatusarfik

Mail:  pebe@uni.gl
Tel: +299 285634

 

Tina Enghoff
Billedkunstner

Mail:  mail@tinaenghoff.com  
Tel: +45 28141707

 

Grethe Nymark
Koordinator

Mail: g.nymark@gmail.com  
Tel: +45 20182934